Lucia-lasipaviljonki-esilla-helsingissa-kevatmessuilla-2023_osastolla-6h50

Lasimestaripalvelu kaikissa tarpeissasi: 050 523 3069 arkisin klo 8-16.30
Muuna aikana: 0400 167 851

Tervetuloa kevään tunnelmaan Kevätmessuille 30.3.-2.4.2023

29.3.2023

Varma kevään merkki on Kevätmessut!

TERVETULOA  KEVÄTMESSUILLE Helsingin Messukeskukseen saamaan ideoita ja käymään Lucia Lasipaviljongissa® tutustumassa sen ominaisuuksiin ja erilaisiin  käyttömahdollisuuksiin!

 

MESSU-LUCIA, TASAKATTOINEN UUTUUSMALLI

Messuilla esittelemme tasakattoisen 13 m² Lucia Lasipaviljongin, joka on rungoiltaan pulverimaalattu mattamustaan RAL9005 väriin. Ulkomitat 3.15 m x 4.15 m , korkeutta tasakatolla on 2.50 m.  

Lucia_Lasipaviljonki_Kevätmessut_2023_tasakatto_ledvalaistu

Neljään suuntaan avautuvat lasitetut seinät ovat 4 mm kirkasta karkaistua turvalasia ja katto 8 mm antisun savunharmaata karkaistua turvalasia. Liukulasijärjestelmänä on Lukkanin Aava, joka on varustettu ulkopuolisella Abloy Classic -lukolla, sekä sisäpuolisella painosalpalukituksella. Valaistus tähän esittelypaviljonkiin toteutettiin yhteistyössä Winledin kanssa. Kattopalkeissa on tyylikäs runkoon upotettu ledvalaistus, jota voi ohjata ylävaakapalkin painikkeilla tai Qasambi- sovelluksella mobiililaitteen avulla.  

Valinnanvaraa mallistossa - toimitus käyttövalmiina paikalleen

Laajentunut mallistomme palvelee entistä paremmin erilaisia ympäristöjä, koska valikoimastamme löytyy  moderniin ympäristöön sopivan tasakattoisen ja perinteisen aumakattoisen lisäksi myös näyttävä pulpettikattoinen ratkaisu. Kaikki mallit ovat saatavana tuttuun tapaan vakiokokoisena tai räätälöitynä. Vakiokokoiset lasipaviljongit ovat 10 m², 13 m², 16 m² ja 20 m². 

 Osastollamme sinua palvelevat parhaat asiantuntijamme Lucia Lasipaviljongin isä ja suunnittelija, yrittäjä Kari-Matti Ruhanen ja Lucia Designin myyntijohtaja Katja Jauhiainen. 

Tervetuloa paikan päälle kuulemaan messutarjoukset ja kyselemään unelmiesi lasipaviljongista!

 

Tutustu Lucia Lasipaviljonki-mallistoon!