Lasimestaripalvelu kaikissa tarpeissasi: 050 523 3069 arkisin klo 8-16.30
Muuna aikana: 0400 167 851

Pöytien ja tasojen lasit

Pöytien ja tasojen lasit Savon Lasituotteelta

Vanhan pöydän ehostamiseksi tai uuden suojaamiseksi kannattaa käyttää tyylikästä lasia, joka nostaa pöydän arvoa ja pidentää sen käyttöikää merkittävästi. Voit myös tehdä persoonallisen pöydän rakentamalla jalat itse ja tilaamalla sopivan lasikannen jaloille. Savon Lasituotteelta saat myös lasilevyt työpöydille tai pienempien pöytien päälle sekä muut kalustelasit, kuten hyllyt vaikkapa koriste-esineiden tyylikkääseen esille tuomiseen.

Tarjoamme myös isompien pöytälasien mittaus-, kuljetus- ja asennuspalveluja.

Valitse lasi käyttokohteen mukaan

Pöytälasina käytetään yleensä 6 mm lasia. Ruokapöydille suosittelemme turvallista karkaistua lasia. Karkaisematon lasi soveltuu kevyempään käyttöön, sivupöydille ja vastaaville. Pöytälasin reunat ovat aina hiotut ja turvalliset käytössä.

Lasi kannattaa useimmiten tilata joka sivulta millin kapeampana kuin pöytälevy, jolloin mahdolliset iskut ja kolhut reunaan eivät kohdistu niin helposti lasiin. Eli jos pöydän leveys on 80 cm (800 mm), tilataan 798 mm leveä lasi. Lasilevyn mittatarkkuus on +/- 1 mm.

Lasin sävyllä on merkitystä. Valitse tummalle pöydälle mielellään normaali kirkas lasi ja valkoiselle optiwhite -lasi. Lasin voi valita myös ns. maitolasina eli satinoituna. Vanhan pöydän voit uudistaa esimerkiksi mustalla tai harmaalla tai taustamaalatulla lasilla!

 

Muut lasituotteet sisustukseen

Katso lisää