Lasimestaripalvelu kaikissa tarpeissasi: 050 523 3069 arkisin klo 8-16.30
Muuna aikana: 0400 167 851

Vastuullisuus

Vaalimme kotimaisuutta, ammattiosaamista ja ihmisten hyvinvointia sekä kestävän valmistuksen periaatteita. Tutustu vastuullisuusnostoihimme täällä.

 

Ylpeästi suomalainen työllistäjä

Savon Lasituote Oy kuuluu Suomalaisen Työn Liittoon. Haluamme työllistää Iisalmessa ja lähiseudulla ja vahvistaa omalta osaltamme taloudellista ja yhteiskunnallista hyvinvointia. Panostamme oman toiminnan kehittämiseen, jotta pysymme kilpailukykyisenä ja voimme säilyttää työpaikat ja tulevaisuudessa työllistää lisää alueellamme. Tunnustuksena suomalaisesta työstä Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt meille Avainlippu-merkin.

Meille on myönnetty myös oikeus käyttää Design from Finland -tunnusta tuotteillemme Lucia-Lasipaviljonki® ja Smart Lucia® osoituksena käyttäjälähtöisyydestä ja ammattimaisesta muotoilusta. Merkki kertoo, että tuote on muotoiltu Suomessa ja sen ammattimaiseen muotoiluun on investoitu.

TOIMINNAN KESTÄVYYS

Ekologisuus ja tuotteiden kestävyys työn ytimessä

Savon Lasituotteella kaikki työ tehdään Suomessa ja lähes kaikki materiaali hankitaan kotimaasta. Vuosittain keräämme ja lajittelemme lasijätettä huolellisesti talteen 20–30 tonnia ja se toimitetaan kierrätykseen Ylä-Savon Jätehuolto Oy:lle. Ylä-Savon jätehuolto taas välittää jätteen vastuullisesti hyödynnettäväksi, tällä hetkellä jätekeskuksen maanrakennusaineeksi. Noudatamme voimassa olevaa ympäristölainsäädäntöä ja pyrimme vähentämään oman toimintamme ympäristövaikutuksia.

TUOTTEIDEN KESTÄVYYS

Tavoitteena huippulaatu ja tyytyväinen asiakas

Toimintamme tavoitteena on palvella asiakkaita pitkäkestoisilla ratkaisuilla, laadusta tinkimättä. Siksi myönnämme lasitöillemme 24 kuukauden ja tuulilaseillemme 12 kuukauden takuun. Myös valmiit tuotteemme, Lucia Design -lasirakennukset ovat ekologisia, valmistettu kestämään ja rakenteiltaan huoltovapaiksi. Lucia Design -tuotteiden päämateriaalit lasi ja teräs ovat kierrätettäviä. Lasijäte käytetään uudelleen uusiolasina, teräs sulatetaan ja käytetään uudelleen. Lucia Design -tuotteiden perustamistapa kierrepaaluin on hellä ympäristölle, eikä edellytä maansiirtotöitä.

INHIMILLINEN KESTÄVYYS

Pidämme huolta ihmisistä

Henkilökunnan osaamisen ja hyvinvoinnin ylläpitäminen on osa yrityksen toimintatapaa. Koulutamme henkilöstöämme työelämän kehittymisen mukaisesti. Panostamme työturvallisuuteen ja käsittelemme työturvallisuusasioita avoimesti ja säännöllisesti.