Lasikaiteet | Savon Lasituote

Lasimestaripalvelu kaikissa tarpeissasi: 050 523 3069 arkisin klo 8-16.30
Muuna aikana: 0400 167 851

Lasikaiteet

Lasikaiteet Savon Lasituotteelta

Nykyaikainen lasikaide on tyylikäs ratkaisu, joka soveltuu sisätiloissa portaisiin ja ylätasanteille ja ulkona portaiden lisäksi myös terasseille ja parvekkeille. Kaiteen kiinnitysratkaisu valitaan kohteen tyyliin sopivaksi. Lasikaiteita voidaan asentaa pystytolpilla tai ilman tolppia, suoraan lattian päälle tai rakennuksen kylkeen asennettuna, käsijohteella eli kaiteella tai ilman sitä.

 

Tarpeesi mukaan suunniteltu lasikaide

Valmistamme alumiini-, teräs-, ruostumaton teräsrunkoiset kaiteet tai kokolasikaiteet. Kaidelaseina käytetään aina turvalasia, käyttötarkoituksen mukaan karkaistua, laminoitua tai laminoitua / karkaistua lasia. Lasit voivat olla kuviolaseja, värillisiä tai taustamaalattuja. Laminoiduissa laseissa kalvo voi olla eri väreissä tai siihen voidaan myös laminoida mieleisesi kuva tai maisema. Otathan meihin yhteyttä jo suunnitteluvaiheessa!

Lasin vahvuus ja rakenne riippuvat kiinnitystavasta, lasien koosta, mahdollisesta putoamiskorkeudesta ja halutusta ulkonäöstä. Laajasta valikoimastamme löytyvät erilaiset kaideprofiilit ja kiinnitysvaihtoehdot sisä- ja ulkokäyttöön.

Turvallisuusmääräykset

Kaide tulee rakentaa, kun putoamiskorkeus ylittää 500 mm ja putoamisen tai harhaan astumisen vaara on olemassa. Kaiteen korkeus määräytyy putoamiskorkeuden ja tilan käyttötarkoituksen mukaan. Kaiteen suojaavan osan tulee olla vähintään 700 mm korkea. Kaiteen yläreunan ja suojaavan osan välistä saa mahtua läpi särmältään enintään 200 mm:n mittainen kuutio. Kaiteen suojaavan osan alareunan ja tasanteen tai askelman yläpinnan välistä saa mahtua läpi särmältään enintään 60 mm:n mittainen kuutio.

Tarkista turvallisuusmääräykset

Tarvitsetko muita rakentamisen tuotteita?

Katso lisää