Lasimestaripalvelu kaikissa tarpeissasi: 050 523 3069 arkisin klo 8-16.30
Muuna aikana: 0400 167 851

Terassilasitukset ja lasiterassit

Lasitettu terassi tuo kotiisi uuden viihtyisän olohuoneen lisää

Lasitetulla terassilla saat lisää viihtyisää tilaa elämäsi tärkeille asioille.

Tyylikkään ja korkealaatuisen lasituksen ansiosta terassistasi tulee suosittu monikäyttöinen valoisa huone. Lasiterassi tarjoaa viihtyisät puitteet yhdessäololle, ruokailu- ja kahvihetkiin tai rauhoittumiseen. Lähellä luontoa suojassa tuulelta tai sateelta on helppo viihtyä ja nauttia pihan tunnelmasta jokaisena vuodenaikana. 

Kesä alkaa siellä aikaisemmin ja jatkuu myöhempään. Terassikalusteet saavat olla paikoillaan kesät talvet. Talvellakin lasiterassilla on mukava käydä istuskelemassa ja seurailemassa pihaa ja luontoa. Saunan löylyjen lomassa se on ehdoton vilvoittelupaikka.  Lasiterassin suojissa voit viileällä ilmalla säilyttää ruokia, kuivattaa pyykin ulkoilman raikkaaksi, tuoda vaattaita tuulettumaan jne.

Lasituksen ansiosta pääset entistä helpommalla puhtaanapidossa. Lasitus ehkäisee pölyn ja lian pääsyä terassille, suojaa terassin rakenteita ja kalusteita sekä vaimentaa melua.

Terassilasitus soveltuu erinomaisesti myös omakotitalon katoksien ja sisääntulojen suojaksi ja se lisää myös turvallisuutta.

 

Alumiinirakenteiset liukulasit ja lasikatot

Käytämme terassien liukulasituksessa AluRoll Oy:n Suomessa valmistamia alumiiniprofiileja. Lukkan KL ja GL lasitusjärjestelmät ovat 1.7.2013 alkaen CE -merkittyjä tuotekokonaisuuksia ja AluRoll Oy on ensimmäinen liukulasitusten järjestelmävalmistaja, joka täyttää viranomaisvaatimukset Suomessa. Jatkuvilla tuotetestauksilla varmistetaan laatu, kestävyys ja toimivuus kaikkina vuodenaikoina.

Savon Lasituotteen terassilasituksissa kattorakenteet tehdään aina kestävällä alumiinirakenteella joko Alurollin tai SAPA:n järjestelmällä.

Tutustu toteuttamiimme lasiterasseihin

Ota yhteyttä

Marko Ronkainen

Työnjohtaja, terassilasitukset
+358 40 523 3067

Tarvitsetko muita rakentamisen tuotteita tai oletko kiinnostunut erillisestä Lucia Lasipaviljongista?

lucia lasipaviljonki sisäkuva