Parvekelasitukset | Savon Lasituote

Lasimestaripalvelu kaikissa tarpeissasi: 050 523 3069 arkisin klo 8-16.30
Muuna aikana: 0400 167 851

Parvekelasitukset

Lasitus tuo parvekkeelle käyttömukavuutta

 

Parvekelasituksesta on asukkaalle lukuisia käytännön hyötyjä, parvekkeen kunnostustarve vähenee, lasitettu parveke tuo lisää käyttötilaa ja -aikaa sekä antaa turvaa esimerkiksi lemmikeille.

Helppokäyttöiset ja kestävät parvekelasitukset

Lasitusjärjestelmä räätälöidään aina tarkkojen mittojen mukaan ja soveltuu yhtä lailla suoralle, kulmikkaalle kuin pyöreällekin parvekkeelle. COVER-parvekelasitusjärjestelmälle on myönnetty Eurooppalainen tekninen hyväksyntä, joka oikeuttaa CE-merkin käytön. Täten voit olla varma, että COVER-järjestelmä on turvallinen valinta suojaamaan asuntosi lisäneliöitä tai kruunaamaan näköalasi.

Hyvä muistaa

Parvekelasien asentamiseen tarvitaan aina lupa taloyhtiöltä. Yhtenäisyyden säilyttämiseksi taloyhtiö hyväksyy usein vain tietyntyyppiset lasitusratkaisut. Parvekkeensa lasitusta suunnittelevan kannattaa myös varmistaa, ettei taloyhtiö ole käynnistämässä koko taloa koskevaa lasitushanketta lähitulevaisuudessa. Lisäksi parvekkeen lasittaminen saattaa vaatia toimenpideluvan. Luvan tarpeeseen vaikuttavat esimerkiksi julkisivuseikat, parvekkeen muoto ja historialliset arvot, joten asia kannattaa varmistaa etukäteen oman kunnan rakennusvalvonnasta.

Tarvitsetko muita rakentamisen tuotteita?

Katso lisää