Lasimestaripalvelu kaikissa tarpeissasi: 050 523 3069 arkisin klo 8-16.30
Muuna aikana: 0400 167 851

Osta työtä Suomeen -päivä 3.12.2021 - kannustaa valitsemaan työtä Suomeen

3.12.2021

Päivän tarkoituksena onkin pysähdyttää miettimään omia valintojaan ja niiden vaikutuksia. Tempaus haastaa ostamaan omien kykyjen mukaisesti vain suomalaista työtä tukevia tuotteita ja palveluita. Kotimarkkinoiden merkitys taloutemme perustana on suuri. Joulukaupan kulutuskysynnän kohdentaminen suomalaisiin tuotteisiin ja palveluihin on jokaisen suomalaisen käsissä oleva työllisyyskeino ja monille yrityksille pelastus. 

 

”Suomalaisten tuotteiden ja palveluiden ostaminen sekä paikallisen yrittäjyyden tukeminen ovat vastuullisuustekoja. Valmistajat ja palveluiden tuottajat luovat työpaikkoja Suomeen ja vahvistavat sekä taloudellista että yhteiskunnallista hyvinvointiamme. Viisaalla ja lämminsydämisellä valinnalla voimme kukin olla tukemassa suomalaisten työllisyyttä erityisesti näinä poikkeusaikoina”, sanoo Suomalaisen Työn Liiton toimitusjohtaja Tero Lausala.

Me Savon Lasituotteella haluamme työllistää Iisalmessa ja lähiseudulla ja vahvistaa omalta osaltamme taloudellista ja yhteiskunnallista hyvinvointia. Panostamme oman toiminnan kehittämiseen, jotta voimme säilyttää työpaikat ja tulevaisuudessa työllistää lisää alueellamme.

Meillä on Avainlippu tunnustuksena suomalaisesta työstä.  Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt lisäksi tuotteillemme Lucia-Lasipaviljonki® ja Smart Lucia® oikeuden käyttää Design from Finland -tunnusta osoituksena käyttäjälähtöisestä, vastuullisesta ja ammattimaisesta muotoilusta. Merkki kertoo, että tuote on muotoiltu Suomessa ja sen ammattimaiseen muotoiluun on investoitu.

Olisiko nyt hyvä aika suunnitella pihapiirin kohennusta tai hankkia läheisille yhteinen lahja?

KOTIMAINEN LUCIA LASIPAVILJONKI® -10% hinnat sis. kuljetus ja asennus

Kestävä rakenne ja joka suuntaan avautuvat liukuoviseinät tuovat lasipaviljongin osaksi erilaisia ympäristöjä. Teräksestä ja karkaistusta turvalasista valmistettu 360°-lasipaviljonki palvelee monenlaisia käyttötarkoituksia. Lucia-Lasipaviljonki on suunniteltu skandinaavisiin olosuhteisiin. Se kestää myrskyt ja talven lumikuormat ja siirtämisen toiseen paikkaan vaikkapa sesongin mukaan.

Vakiokoot n. 10 m2, n. 13 m2, 16 m2 ja 20 m2 tai mittojesi mukaan.
Rungon ja lasituksen sävy, lattiamateriaali sekä lisävarusteet – muun muassa sähköistys, lämmitys, hyönteissuojaovet ovat kaikki valittavissasi. Lue lisää lasipaviljongista

Tiedustelut Savon Lasituote Oy, Katja Jauhiainen puh. 040 772 9048