Lucia Lasipaviljongit mukana Design Helsinki - tapahtumassa yhteistyössä Tapio Anttila Collectionin kanssa

Lasimestaripalvelu kaikissa tarpeissasi: 050 523 3069 arkisin klo 8-16.30
Muuna aikana: 0400 167 851

Lucia Lasipaviljongit esillä Helsingissä Keskuskadulla 31.8.2022 saakka ja mukana Design Helsinki - tapahtumassa

24.8.2022

Savon Lasituote Oy:n Lucia Lasipaviljonki on mukana ensimmäistä kertaa järjestettävässä Design Helsinki tapahtumassa 24.-25.8. 2022. Keskuskadulla.

Olemme toteuttaneet kahdella tätä varten rakentamallamme Lucia Lasipaviljongilla yhteistyössä Tapio Anttila Collectionin kanssa näyttävän kokonaisuuden. Lasipaviljongit ovat  sisustettu trendikkäästi heidän upeilla kalusteillaan. 

 

Lucia Lasipaviljongit Keskuskadulla Helsingissä elokuussa 2022

Lucia Lasipaviljonki kuuluu Lucia Smart lasi-iglun kanssa Lucia Design tuoteryhmään.   

Piharakennus sopii hyvin monenlaiseen ympäristöön ja käyttötarkoitukseen. Laajentunut mallistomme palvelee nyt entistäkin paremmin erilaisia tarpeita ja ympäristöjä, koska valikoimastamme löytyy nyt perinteisen aumakattoisen lisäksi nyt myös tasa- ja pulpettikattoiset vaihtoehdot. Keskuskadulla esillä ovat nyt tasakattoiset 13 m2 ja 20 m2 lasipaviljongit.

Tiesitkö, että kestävä, kotimainen ja kustomoitu Lucia Lasipaviljonki toimitetaan tilaajan osoitteeseen aina käyttövalmiina ja valmiiksi varusteltuna. 

Jos olet Helsingissä, lämpimästi tervetuloa tutustumaan ja kysymään Lucia- tuotteistamme Keskuskadulle! Pidämme siellä Tapio Anttila Collectionin kanssa yhteistä esittely- ja Pop up -myymälää avoinna elokuun loppuun saakka. Sen jälkeen lasipaviljongit siirtyvät Helsingin Messukeskukseen 7.-11.9.2022 Habitare -messuille.