Lasimestaripalvelu kaikissa tarpeissasi: 050 523 3069 arkisin klo 8-16.30
Muuna aikana: 0400 167 851

Alumiiniovet ja julkisivurakenteet

Valmistamme sertifioidut alumiinirakenteiset ulko-ovet ja julkisivurakenteet omakotitaloihin, kerrostaloihin ja julkisiin rakennuksiin sekä teollisuuden eri tarpeisiin.

Käyttämämme järjestelmän SAPA-tuotteet on kehitetty kestämään Pohjolan ankarat ilmasto-olosuhteet sekä täyttämään rakennusnormien ja markkinoiden vaatimukset. Tuotteiden valmistus tapahtuu tuotantosolussamme koulutetun henkilökunnan toimesta. Kaikki SAPA -tuotteemme ovat CE-hyväksyttyjä.

Meillä on myös laaja valikoima erilaisia alumiiniprofiileja. Näitä käytämme terassien runkoina ja yleensä lasirakentamiseen.

CE-hyväksytyt SAPA-tuotteet

Sapa Ovet 2086 on korkeaeristetty ovijärjestelmä matalalla U-arvolla ja hyvällä tiiveydellä, kehitetty energiaa säästäväksi hyvällä suorituskyvyllä. Järjestelmä sopii erinomaisesti ulkokäytön oviksi moderneissa rakennuksissa korkealla vaatimustasolla.

Sapa Ovet 2050 on ovijärjestelmä joka soveltuu erinomaisesti käytettäväksi sisäkäyttöön tai paikkoihin ilman vaatimuksia eristävyydelle. Ovijärjestelmä perustuu 50 mm syviin eristämättömiin profiileihin.

Tutustu Sapa-tuotteisiiin

Avaa tuote-esite PDF

Ainutlaatuinen alumiini

Alumiini on teräksen jälkeen käytetyin metalli. Alumiinilla on ainutlaatuinen yhdistelmä hyviä ominaisuuksia, joilla on merkittävä vaikutus kestävän ajattelun yhteiskunnassa. Alhainen paino, korkea lujuus, muokattavuus ja korroosionkestävyys sekä erinomainen lämmön- ja sähkönjohtavuus ovat muutamia tärkeimmistä ominaisuuksista. Alumiinin kierrätys on erittäin helppoa ja kattavaa, mikä antaa ratkaisevia ympäristöetuja.

Alumiinin ja sen ainutlaatuisten ominaisuuksien asiantuntemuksemme antaa meille mahdollisuuden luoda erikoisratkaisuja, jotka täyttävät ja usein myös ylittävät asiakkaidemme odotukset. Savon Lasituotteella on laaja valikoima erilaisia alumiiniprofiileja. Näitä käytetään esim. terassien runkoina tai yleensä lasirakentamiseen.

Ota yhteyttä

Kai Nikula

Lasimestari, työnjohtaja/projektit
+358 40 767 2999

Tarvitsetko muita rakentamisen tuotteita?

Katso lisää